22 april 2008

Hem T Gårn

Äntligen nyöppning på Hem T Gårn
På Lördag-Söndag 26-27 April
Har vi öppet 11-16
Torsdag 1 Maj 11-16
Därefter under Maj månad
Torsdag 13-18 Lördag 11-16
Välkomna

7 kommentarer:

Pia..... sa...

Hej Maria.....jes...så kul att du öppnar..jag tar mej allt en tur till lördan jag..ska vara lite social på köpet så min mamma följer med på köpet..men henne sätter jag "nån´stans" om jag vuill titta mera:)..synd på skärbädan...:( Anettes tog slut allihop på stört och så tänkte jag att det var bättre att köpa den på plats.....:)men kommer den senare så är det ju bra...den är tydligen väldigt populär..men du har säkert nåt annat som passar mej va:)...ha en go och solig dag..nu väntar jag lite charlottenbergsfolk och..ja hundar oxå...det är dom jag ska passa ett tag..so long..♥ ...PIA

Guldkant På Livet sa...

Å så trevligt du kommer att få i din urmysiga butik, önskar dig många kunder i maj!!! : ) Mari.

Fru Sirlig sa...

Lycka till med öppnandet av butiken.! Vilken dröm att få starta en sådan härlig butik. Bra smak du har , dit vill jag gärna göra ett besök, kanske i sommar..
Ha de bra // Helene

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen!
Igår hämtade jag paketet..tack snälla söta du för att du hade slagit in allt så himla fint,och vilken fin present jag fick av dig,vet du jag har trånat efter den där lilla ljusstaken !!!också fick jag den av dig !
Flaskorna var jättefina...jag betalar in i kväll...
Ha det så bra kram Anette

MiaMaria sa...

Hej!

Men så trevliga bilder, massor av vackra ting. Dit skulle man ta sig en tur, är ju inta alls så långt borta......

HA´det så gott och lycka till!
Miamaria

Pia..... sa...

Hej...herregud Maria..vilka grejer du har:)blir alldeles konfys..vill ha så mycket..hur kan du ha samma smak som jag har..eller kanske det är tvärsom:)..tror inte jag fann något som var"fel"...du har verkligen lyckats...kul..du ..jag kommer snart igen..PIA

C De-sign sa...

Så fint du har det och vilket ättejobb du har lagt ner!!! Nu önskar jag LYCKA TILL med försäljningen!!! Jag ska titta runt och njuta lite mer av dina fina bilder! Återkommer gör jag också! Ha det bra i vår solen!
Kram fr C