25 juni 2008

Kan det va sant!

idag kom nyheten att vårt sovrum är på framsidan av vakre hjem väldigt overkligt men otroligt kul. Hastigt o lustigt gjordes ett reportage hos oss,det gick så fort att vi nästan inte hann tänka på att det faktiskt skulle kunna komma med i tidningen.
våran hall.

96 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Fantastiskt vackert Mia...så roligt för dej..grattis..väntar med spänning på tidningen..PIA

LantlivsAnette sa...

Nämen du !! Wow..vad vackert ni har det, som en dröm !!
Jisses,,klart att dom ville att du skulle vara med i den tidningen...
Nu längtar jag tills tidningen kommer ut så att jag verkligen får njuta av ditt vackra hem !!
Kram Anette

me and alice sa...

Åh, vad fint! Tur jag prenumererar så jag får se det snart!!!
kram Susanne

Tvert-om-tanten sa...

Leste inne hos Pia at det kommer fra hjemmet ditt i Vakre hjem og jeg fikk enda større grunn til å glede meg til bladet kommer!!! Det må jo være kjempegøy - t.o.m. på framsiden!!!!! Kul med et hjem som ligger såpass nær der jeg selv bor. er jo a.o.t. i Charlottenberg, men har enda ikke fått besøkt butikken din, men jeg har VELDIG lyst!!!

Klem

Annika sa...

Vad fint ni har det och vad roligt att de gjorde repotage hos dig! Vad kul det ska bli att läsa tidningen. Annika.

Jenny Oak Fae sa...

GRATTIS !!!

Himmel vad roligt...helt fantastiskt, den tidningen är ju bara BÄST !!!

Nu ska jag kika vidare på din blogg..!

: )

Kram, Jenny

<3

hemtrevnad marie sa...

Nämen gud så roligt!!
Grattis !!
Tyvärr har jag inte just den som prenumeration än....så jag får väl vänta tills efter den 3.e....hur nu det ska gå till??!
Det ser hur fint ut som helst!!!!
kramis

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men himmel!!! Så vackert att man dånar!!! Gud va kul, och på framsidan av Vackre hjem med, vilken ära!! Jag gillar den tidningen och brukar köpa den, jag ska genast göra det nu med!! Ofantligt vackert sovrum och vilken hall, himmel och kors, jag mår illa..... TREVLIG HELG!!! Mari. ( hoppas du fick mitt mail för ett par veckor sen, och att allt fungerade?)

me and alice sa...

Bara jag som är här och smyger och njuter av dina fina bilder igen... Upptäckte att du inte finns med på min länklista... Men nu gör du det...
Trevlig helg! kram Susanne

Solsjö - Under en vind sa...

Wow, vad kul!!! Tur att man prenumrerar redan, nu får man bara vänta på att den dyker upp i postlådan!

Ha det gott, kram!

Marie sa...

Nämen, så himla kul! Tur att man prenumerar på tidningen, lääängtar tills den kommer i postlådan! Så otroligt vackra bilder, man vill bara se mer!!!!!!!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Hej igen! Dynor och kuddar beställdes från Ellos förra våren, kolla in på deras hemsida, kanske finns de denna säsongen också!
Ha en go dag! Kram!

♥ Pia... sa...

Hej Mia..nu har du gett mej griller i huvudet igen:)..tänk om jag finnge den där berömda ändan ur...två tips som du gett mej härjar i hjärnan ska du veta..om jag kan om jag vill om jag törs...mjaaa..på torsdag ska vi jag och en jobbarkompis..(semester nu :) åka varvet runt..till hem t gårn utställningen i köla osv...du har väl öppet på torsdag va?..bäst jag kollar alla öppettider så det stämmer för oss..skärbräda och lite annat.. kompisen vill ha ..om du har en kedja med berlocker och klypor...ha de..PIA

Granne med Selma sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Ser fram emot att läsa tidningen!
Kram Sussie

MormorRuthsAnn sa...

Nämen gud i himmelen vad vackert du har det hemnma hos dig.....wow. Skulle bli stolt som en tupp om jag var med i Vakre Hjem...det är ju världens bästa tidning.

Ha det så gott!
Ann

Annika sa...

Härligt!!!! Ska se om tidningen finns här eller om jag måste till Ch-berg en tur... Måste ju verkligen kolla in... Funderar lite på Jul-boken... Är det tips o så i den???? Dukningar o grejer??? Kommer du att ha den i butiken till jul??? Tusen frågor.... Kram Annika

Tvert-om-tanten sa...

I dag kom Vakre hjem i posten... Tok en rask titt i det mens jeg hadde en pause i jobben min i dag som besto av å måke sagflis i trillebår og kjøre ut... Låter det inte roligt..? Har revet det gamle innertaket og det var massevis med sagflis der. Nå prater jeg meg bort... Det jeg skulle si var: Først av alt: gratulerer med den flotte reportasjen! Det var jo så mange sider og mange fantastiske bilder! Du må virkelig føle deg beæret og glad nå!?!! Man kan jo rent miste pusten når man ser hjemmet ditt. Og så fint på utsiden også! Svensk drøm! Antagelig kommer du også til å få mange flere kunder nå også, det var kjempereklame for butikken din med den reportasjen! Gleder meg stort til å nyte bildene igjen..og igjen..og igjen... :oD

Klem

Anonym sa...

Hej, jeg kommer fra Tyskland og vi kjöre i morgen til Sverige-hurra!! Jeg vet ikke om vi kommer til hemtgarn, vi vil kjöre hvor sol skinne :o)! Nar vi kommer til deg, har du öppet? Unnskyld, jeg snakker ikke svensk, bare lit norsk.
Mange hilsner fra Barbara
PS. Du har en mange fint blog og jeg kommer gjerne igjen.

Goa sa...

Åhhh, Grattis!!
Sååå roligt! Det är ju bara den bästa tidningen av alla, enligt mig..:) Och vilka vackra bilder, jag bara dog en skvätt, när jag såg din hall!! Nu kommer det bli svårt att vänta!!

Ha det bäst!
Kram...

Mjuka sa...

.......åh så roligt för dig!! Men kan förstå när man ser den ljuvliga bilden
kram Malin

Lena sa...

Halloj!! Vilken härlig affär du har...hoppas det är okej att jag bloggar om den för den gav så mycket inspiration och det vill jag dela med mig. Ha det bra!! // Anna ♥

C De-sign sa...

GRATTIS DU KAN STRÄCKA PÅ DIG!!! Så duktig du är ni har det såååååå vackert!!!! Oh...din hall.....man tappar andan! Kramar fr C

♥ Pia... sa...

hej och tack för igår..för ännu en inspirationsattack..jag simmade ju länge där inne i din butik:) sen var det inte fel att jag hade en "polare" med mej som jag kunde bolla med oxå... åh du har så mycket fint..det är bara plånboken som säger stopp ..och det gjorde den igår..fast du ska veta att jag är sååå nöjd med porslinsskärbrädet..den har jag väntat på ...länge och nu har jag den ..ska bara tänka till vad jag kan använda den till mer än bara till lyst:)..nu tror jag att jag kommer att använda den en hel del..må så gott.och nu väntar jag bara på tidningen..kram ..PIA

Kathys Home sa...

Guuud så fint...jag blir alldeles till mig...snart kommer jag förbi din butik, har längtat så denna gång skall jag inte missa det för allt smör i småland :))...Ha det gott//kat

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Du..jag såg på Pia blogg en sååå underbart fin svart klänning !!
Säljer du den ? Pris ? och vilken storlek är det ?
Kanske du kan mäta bystmått och höftmått..om du säljer den förståss..
Jag väntar ännu på att tidningen som du är med i ska komma ut i butiken,idag fanns den inte,så jag får tålmodigt vänta...
Kram Anette

LantlivsAnette sa...

På Pia Vardagsrummets blogg var det..jag skrev inte det..
Tjiingg...

C De-sign sa...

Liten utlottning inne hos mig, missa inte det! Kram fr C

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Grattis, for en sjelden fantastisk vakker og inspirerende reportasje fra ditt lekre hjem. Vidunderlig, som fra et eventyr!
God sommer !

Anonym sa...

Så trevligt. Jättevacker bild och motiv.

Evelinas hus sa...

Hej,
Oj vilket vackert sovrum och på framsidan av den bästa tidningen också, grattis. Du har så himla mycket fint i din butik. Jättefina textilier du köpt in till hösten. Går det att beställa av dig via mail?
Kram Caroline

Else sa...

Da jeg åpnet bladet og så det vakre røde huset sa jeg til min mor: Her er mitt drømmehus, og da jeg bladde videre og så det fantastisk flotte interiøret var det ikke bare fasaden som var min drømm. Bare helt nydelig. :)

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Det är verkligen storslaget att få vara med i den tidningen!!!
Ni har ju ett sanslöst vackert hem.
Grattis!!!
Jag måste köpa tidningen så fort som möjligt!
Kram Marlene.

Anonym sa...

Hej!
Idag fick jag tidningen i brevlådan, och jag må då säga, du har det underbaraste hem jag skådat!!! Jag tittar o tittar om o om igen, får aldrig nog!

Alvas Hus sa...

Hej!

Såg ditt hem i Vakre Hjem som dök ner i brevlådan idag :-)
Det var såå underbara bilder att jag var tvungen att kika in på din blogg också! Det är precis ett sånt hus man drömmer om att ha. Vilken inspiration du ger!

Kram Sandra
Alvas Hus

Jenny Oak Fae sa...

Reportaget var helt FANTASTISKT !!!

Vilket underbart & vackert hem du har, så skulle jag också vilja bo...ljuvligt!

: )

Kram, Jenny

<3

Solsjö - Under en vind sa...

Wow, vilket underbart reportage! Ert hem är verkligen något utöver det vanliga!! Jag bara lutar mig tillbaka och låter inspirationen smitta av sig!

Ha det gott, jag kommer kika in i tidningen igen under kvällen.....

Kramar!

♥ Pia... sa...

Åhh.. Mia ...vilket hem du har..butiken det vet jag redan vilken underbart ställe det är men ditt hus.....oj..nu har jag en tidning till mej ..en till Lena..en till min ..mamma:)..Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta av allt..tack för att du delger oss allt det vackra..blir bara lite sugen:)..ha de..kram..PIA

Anonym sa...

Hejsan kussen!

Va kul!! Grattis! Hemmet som framsida i ett inredningsmagasin?!! Då har man ju lyckats ;-))
(kände inte igen mig riktigt men det var ju några år sen jag var förbi .-( )

Mamma nämnde att du skulle vara med i ett inredningsmagasin men hon visste ju inte i vilket syfte. Ert hem eller butiken eller ... Så jag var ju tvungen att gå in och checka läget. Vilken fin blogg du har.

Jag har ju heller ännu inte lyckats komma förbi butiken :-( Men tänkte mig hem med Leo nu i juli och då MÅSTE vi svänga förbi Västvärmland!!
Hur ser er sommar ut? Hemma i juli?

Hoppas vi ses snart!

Stor kram från Camilla

Unknown sa...

Wow!!! Är helt såld på ditt hem!! Har nu suttit med repotaget i en timme, ler, det är sååå OTROlIGT VACKERT! Du kan vara riktigt stolt!!
HA det gott! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

Hem T Gårn sa...

hej va snäll du är, tack för de fina orden. läste artikeln i aftonbladet kul. kram maria

Älfgärdet sa...

Ja, nu vet jag ju att alla har haft rätt;). Ljuvligt är ditt hem & din butik.
Ska med Arvikabördiga väninnan på en Västvärmlandstur nu snart, snart hoppas jag! //Madeleine

My Lovely Things sa...

Hej!!
Hittade din blogg i dag via repotaget i vakre hejm...

Så otroligt fint ni har det!!
otroligt helintryck!!
Så mycket fina möbler och detljer!
Hit kikar jag gärna in igen!!
kram anna

Cecilia sa...

Åh vad spännande! Grattis! Väntar nu på att lägga vantarna på senaste numret!

Kraam Cecilia

Lina sa...

Åh så spännande! Nu skall jag vänta tålmodigt! JAg har aldrig varit här inne, tidigare, men kommer att återvända!! Ha en trevlig dag!

♥ Pia... sa...

Hej tack för svaret...blev lite snopen..var sååå säker på att det var OBRUTEN vitt..alltså..kritvit..men där ser man..nu är jag nöjd..ska tillverka en liten tras och spetskrona...har inte spetsar så det räcker men väl lakan så nu ska här dras åt alla håll.. och en kaffe med "dopp" blir det nu på morgonkvisten=tidningen :)Ha de PIA

Hanna i Det stora grå huset sa...

Jisses, är det ditt hem?! Oj, vad imponerad jag blir. DEN tidningen är ju den absolut bästa av de bästa... Så grattis till att ha ett hem som platsar där i! :)

Tittar absolut in hit igen, har aldrig varit här förr, men läste om det på vita ranunkler...

Ha en härlig dag!
Kram Hanna

linnea-maria sa...

Jovisst, jag var en av dem som fick tidningen i låddan igår och bara satt och njöt av de fina bilderna. Det lilla cafeèt i silon är verkligen jättecharmigt! Ha det bra /linnea-maria

Majas mammelucker sa...

Hejsan !
Var tvungen att titta in här jag såg att ditt hem skulle vara med i vackre hjem hos vita ranunkel..
mycket fint.. ska köpa tidningen idag..Tack för titten komer gärna tillbaka!!Kram Maria

LantlivsAnette sa...

Halloj !
Nu har jag köpt tidningen !! Men Maria..vad vackert hem du/ni har..jisses alltså..
Alla detaljer både inne o ute..hur hinner du ? Herregud vad fint...du kan du !!
Kram Anette

In my house sa...

Stort grattis till reportaget i den finaste tidningen som finns... Ni har ju ett OTROLIGT fint hem,,, man blir helt paff när man kollar och lite smått avundsjuk ;)

- Och butiken ser lika fin ut,,, ha de toppen kram josse

Cicci sa...

Wow, så fint. Klart att det kom med. Helt otroligt fint

Eva Agnes sa...

Oj, så roligt att få vara med i den underbara inredningstidningen. När kommer den ut? Eller är den redan ute?
Har tittat länge, länge på bilden från din hall. Den är utsökt komponerad. Hallen alltså...
Kramar Eva Agnes

Malin sa...

Hej hej!
Vad roligt! Ni har det så otroligt fint!
Kram Malin

♥ Pia... sa...

Hej Mia..nu är jag här igen:)..jaaa ..vilken respons du får..verkligen roligt...inte hade du behövt oroa dej:)..jag kikar allt en sväng i tidningen ikväll med...i brist på annat vill säga....Tjing

PIA

Lavendel & Romantik sa...

Hej!! Vill bara säga samma som ala andra vilket fint hem ni har...Jag har burit tidningen med mig sedan i måndags när jag fick det med posten..visar den i butiken och försöker få alla att köpa den..Du har det väldigt vackert hemma..Kram/Majsan

LOPPISLIV sa...

Hejsan! Har nu läst VakreHjem och jisses säger jag bara vilket vackert hem ni har....Underbart!!! bläddrar i tidningen och tittar på alla vackra detaljer om och om igen....Så härlig inspiration du delar med dig av...Kram Paula

Millas hem sa...

Hej!

Tappar nästan andan när jag plöjer igenom Vakre Hjem. Det är ljuvliga bilder du delar med dig av.

Hade jag varit ägare till den tidningen så är det absolut ett hem jag hade velat ha med! Tack för inspiration i mängder!
Kram Camilla

Millygarden sa...

Wow vilken fin hall! Jag den hallen passar förtåss som hand i handske till den bästa tidningen Vakrehjem! Hoppas få tidningen snart så att jag får se mer av ditt fina hem.

Kram Marina

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Tittar in för att säga grattis till det fina repotaget i vakre hjem. Vilket fantastiskt hem ni har! Ljuvligt! Tack för fin inspiration! KRAM

Vit Spets sa...

Hej där!
Självklart är du med i en sån tidningen, du har ett sådant otroligt vackert hem, jag kommer på mig själv att jag stirrar med öppen mun - nästan dregglar! Jag hittade hit via Marie - Vita Ranunkler & jag måste säga att hit vill jag verkligen återkomma - hoppas det är ok?
På återseende!
//Siv

hemtrevnad marie sa...

Jag måste få gratulera till den superfina reportaget i Vakre Hjem!!!
Äntligen kom den ut i handeln igår...som jag väntat!!
Nu har jag bara hunnit med att se ditt reportage ännu....för det tog ju tid innan jag kunde slita ögera från det!!
Ha det gôtt!
kramis

In my house sa...

Hej hej,,, du undrade om kudden??? har även en likadan kviltat täcke,, Har glömt vilket märke de va,,, är ett tag sen... Men gå in på Landtlifs hemsida,, där är dom köpta... Kramar j

In my house sa...

http://landtlif.blogspot.com/


Hihi,,, då va de ja igen... Går in på denna adressen och spana.... Kram j

Gårdsromantik sa...

Men OH så många kommentarer - var det ditt vackra hem på Framsidan och allt!

GRATTIS! Jag hajade faktiskt till när jag såg bordet och tänkte att något liknande hade jag sett på nån blogg.

Underbar hall har du också - nu måste jag ta tag och läsa tidningen.

Jag har sparat på den så att jag kan njuta riktigt ordentligt - den får inte slarvläsas.

Kram Maud

Brunkullan sa...

Så kul!
Nu måste jag kika in i tidningen jag med:)

Susanne

Hagbacken sa...

Hej, hittade hit från en annan blogg! Läste precis tidningen igår..och vet du att det pirrade konstigt i min mage..för jag tykte det var såå vackert! Ett av de vackraste hem jag sett!

Kram Linda

♥Linda♥ sa...

Hej!
Grattis till artikeln i Vackre Hjem!!! Inget hem kunde passat bättre! Och inte kunde man se ett spår av att det vart hastigt gjort som du skrev. Satt halva kvällen igår och njöt av de fina bilderna, du har verkligen skapat ett underbart vackert hem!!!
Grattis igen! Kram/ Linda

Solsjö - Under en vind sa...

Hej igen!!!

Måste bara fråga....det vita diskstället som du har i din utekökshörna, vet du var man kan få tag i ett sånt?? Det är precis ett sånt jag vill ha....hoppas att du kan hjälpa mig!

Ha en riktigt skön kväll! Kramar!

..pst...du kan maila mig svaret också om du vill...underenvind@telia.com

Goa sa...

Hej igen!
Jag är helt matt!...har tittat och suckat och svimmat och lusläst...och bara beundrats av ditt UNDERBARA hem!!!
Helt ljuvligt vackert...allting!!
Vilken tur att de hittade till dig!
Och tack för att du delade med dig..:)

Ha det bästast!
Största kramen...

vitating sa...

Oj! Så kul o såååå fin blogg du har!! Jäte vackert med vita timmerväggar!!! Grattis, grattis till ditt reportage i den underbaraste tidningen av dem alla :-)

Kram Maria

Anonym sa...

hejsan! jag såg ditt hem i tidningen,sååå....vackert!!!du kan verkligen inreda!!det är min andra tidning av vakre hjem,nu blir det en favorit!! ha det bra!

madelene

Lilla huset på prärien sa...

Oh my god!! Så vackert människa!!! Jag blir alldeles knäsvag... måste springa och köpa den tidningen omedelbums idag!

Kram Jenny

♥ Pia... sa...

Hej Mia....jag är inne en sväng varje da..tittar lite ..kollar dina kommentarer..alltså liiite nyfiken :)..en sväng te Strömstad ..det gör vi varje år..för det är det enda stället min gubbe kopplar av..här hemma är det svårt med det ..han håller på att sälja sitt förädrahem..och det är mycket i omlopp..så förhoppningsvis så är allt klart när vi åker....se har jag några veckor kvar..en lite sväng upp till gårn..jo du jag är nog där snabbare än du anar:)..köpte några små svart ?? hjärtan..men bara tre!! så ska kika om du har fler..bl.a..sen finns det mer som du har ..som jag vill ha...nu väntar en utråkad Selma på mej..vill ha lite klapp och ompyssling...får hon väl då..å ja just det ...läser i tidninga det gör jag varje dag..blir inte mätt och så..ha de..kram från ..stribulta i stan...och ja du är så välkommen om du skulle te stan och inte har nåt annat för det vill säga .och få dej en kopp eller två...bor efter vägen te..den store stan ...:)en kan kanske få ett eller annat stylingtips du vet...(ny karriär kanske)..PIA

Unknown sa...

Börjar med att säga ett stort grattis, hur kul som helst för Er att ert vackra hem pryder en av de finaste inredningstidningarna på marknaden.

Vilket vackert hem ni skapat! Underbart! Har alla de attributen som tilltalar oss shabby chickare.
Helt otroligt ljuvligt!

Lovar att besöka din sida fler gånger. Vill se mer av allt det vackra.
Kramisar Jeanette

Annika sa...

Hittade allt tidningen till slut.... Vackra bilder.. Det har hänt endel sen jag var inne i huset... Färger o så...Men så vackert!!!! Har suttit o jämfört.. försökt minnas.. plockade fram bilderna jag tog o kollat... Din smak är så bra.... Grattis till ett fint reportage.... Kramiz Annika

ängeln i vitt sa...

Så sagolikt vackert du har, nackhåren reser sig. Tidningen har jag bläddrat i så många gånger ...får sluta med det för jag är så rädd att bladen går sönder :-)

Kram på dig / Carina

n o r d i n g å r d e n sa...

...nu har jag köpt Vackre Hjem den underbaar tidningen och däri fann jag ditt lika underbara hem, så himla fint du har det, inte klokt! Och så läckert med den naturliga timmerväggen och allt vitt därtill och vilken spis! Mer än smakfullt sammansatt hem! Vilken drömhus! Ha en riktigt skön helg! Mari.

Elzie sa...

Vilket otroligt vackert hem ni har!!! Jag blev sittande bland allt bestyr efter semestern och bara njöt av bilderna.
Hoppas du har en bra helg.
Kram Elzie

Hem och Lycka sa...

Stort grattis till det underbara reportaget i Vakre hjem! Du har ett otroligt fint hem! kram!

Mitt Egnahem sa...

Vad kul! Måste genast köpa tidningen. Ser jättefint ut! Grattis! Hoppas det strömmar till många kunder nu... MVH Mitt Egnahem

Anonym sa...

Köpte tidningen i helgen bara för det fina omslaget... du har verkligen ett underbart hem :)

Lavendel & Romantik sa...

Hej igen!! Det finns många ställen att bo på i Dalarna/Borlänge. Det finns campingstugor i Mellsta Camping Samt hotel.Galaxen,Scandic Fist Hotel Samt ett helt underbart på Ulfshyttans Herrgård med Makalös mat sedan har du dagsutflyckter runt om i Dalarna med indredning samt mycket mera....Du har fått många fina kommentarer njut av alla nu...Du har ett väldigt fint hem :-) Jag talar om ditt hem till alla mina kunder Kram/Majsan

Hem T Gårn sa...

hejsan! stooort tack för ditt svar ska genast höra mig för om det finns nått ledigt!ja visst har jag fått fantastiska kommentarer tror inte jag fattat det riktigt ännu.ska verkligen försöka njuta. stor kram maria

Alven sa...

VAKKER side du har :-) Og ble veldig innponert over artikkelen i Vakre hjem og interiør :-) Skal snart besøke stede ditt :-) Gleder meg :-)

Anonym sa...

Hei!
Vakre Hjem er et fantastiskt magasin og i siste nummer så jeg ditt hjem der og bare må kommentere hvor UTROLIG VAKKERT det er. Gjennom alle de årene jeg har kjøpt Vakre Hjem så er ditt hjem det vakreste av dem alle!!! Så gjennomført innredet i alle rom at det er så man nesten drømmer om det på natten. Stort grattis med en skjønn artikkel i Norges aller beste interiørmagasin!!! Ha en fortsatt god sommer!
Beste hilsener fra Jorunn

n o r d i n g å r d e n sa...

Alltså, ja, jag igen men.... himmel och fy vad fint du har det!!! Vilket hem, så smakfullt, ALLT, ut och insida så mycket läckert ute med alla bord med läckra detaljer och inne, kors vilket hem, inte bra för mej, känner pulsen blir onormal... vilket hus, att ärva?! Det var verkligen vackert! Jo, det där mailet, det var bara tack för ljusstaken som kom fram och hoppas allt funkade som det ska! Ha en fortsatt skön sommar intill norska gränsen, där har jag för övrigt övernattat många, många ggr i mitt jobb... Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

...skulle också säga att det var utan tvekan ett av det vackraste hem jag någonsin sett!!!

Nygammalt sa...

Grattis till reportaget! Köpte tidningen och ditt hem var klart det bästa reportaget, såååå vackert!

Ha det så gott!
Kram.

Frida sa...

Åh vad roligt! Vilket vackert hem ni har! Nu måste man ju nästan köpa tidningen.
Kran Frida

♥ Pia... sa...

Hej jag skickar en AWARD till dej..du är en stor inpirationskälla ...och du gör vad du vill..besvara eller inte..men jag vill gärna visa att du är en källa till mycket som rör min hjärna ..älskar att gå i din butik..det vet du sen förut:) och att bolla lite tankar m.m med dej..sen att vi får ta del av repotaget om ditt hem..gör inte saken sämre...tack för det...kram och ha de..PIA

lilla h sa...

Hej!

Jag har letat mig hit efter att ha läst det underbara reportaget i Vakre Hjem flera gånger om...

Ett sånt vidunderligt vackert hem ni har! Och vilken tur för oss andra att Vakre Hjem kom på besök till er så att vi får "kika in" och inspireras!

Hälsningar
Helena

Bouvbear sa...

Heisann
Var innom butikken din som snaret på søndag oj oj så stemningsfullt og fint altså..kjøpte med meg noen saker også.. se min blogg;
http://farmenliv.blogg.no
jeg kommer igjen og da skal jeg ha bedre tid til å titte på alt og ta med en fika også.

My home is my Castle sa...

Heisann :)
Nå har jeg nettopp kost meg med Vakre hjem og lest og ikke minst sett reportasjen hjemme hos er jo deg.. Du har et utrolig vakkert hjem. Alt er jo bare helt nydelig !! For en kreativitet du har !!!
Jeg finner masse inspirasjon hos deg :)
Linker til deg fra siden din ;)

Ha en god sommer videre og er jeg noengang på de kantene, ja så stikker jeg innom :)

Klem

Viola sa...

Hejsan, måste gratulera. Du har fått plats i den absolut underbaraste tidning jag vet. Själv annonserar jag där för min butik: romantiskating. DU har ett helt otroligt hem. Här måste jag titta in ofta, kram från en ny bloggare, Viola

Granne med Selma sa...

hej!
Har nu suttit och tittat i Vackre Hjem om och om igen... Vilket otroligt vackert reportage! Jag har haft kafferep hos mig i två dagar och tidningen kom fram eftersom vi kom att prata om dig (Pia/Vardagsrummet, Annika/Med utsikt över sjön och Anna/Annas tankar och funderingar var här bla.)
Kanske får vi låna en motorcykel nästa vecka... har redan föreslagit maken att vi ska göra en tur till dig :-)
Det längtar jag efter!
Grattis till ett otroligt fint hem!
Kram Sussie

Ett hus i vitt sa...

Hej!! Jag såg ditt hem i tidningen och blev alldeles tagen av ditt otroligt vackra hem. Sen blev jag så glad i dag när jag upptäckte att du också hade en blogg! Och jag som har släkt i Värmland, ska definitivt göra ett besök hos dig nästa gång jag är hos dem :-). Jag länkar dig från min blogg, hoppas att det är ok. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram, Anette