29 september 2008

öppettider i oktober! lördagar 11-16

6 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej..laddar du för mârten kanske:)..det gör inte jag..ska väl iofs ner en liiiten sväng och kika ..men annars kvittar det...så det stundar nya tider..tänkte jag skulle "ta" mej up dit te kortlanda ..men det verkar som lite svårt dâ....få ta och kolla med folket runt mej om vi ska ta en sväng...hoppas du har det bra..jag har det gott och lugnt....kram ..PIA

Glitter och Marsipan sa...

Hej.Så vackert du har på din blogg.
Du,jag undrar lite om fönstermonogrammet,säljer du sådana?
Skulle gärna vilja ha.
kramar Anette

Sussen sa...

I morgen kommer jeg på besøk! Og som jeg gleder meg! Har heldigvis en snill mann som går med på å bruke hele lørdagen på tur dit kona så gjerne vil:-)
Sees i morgen!
Klemmer Sussen

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Nu fastnade jag i din blogg..igen ;) Det är svårt att bara kolla det senaste inlägget *hihi* utan börjat alltid scrolla neråt..neråt ;)

Öljetterna som jag använder köper jag i en tygaffär, det ligger ca 50 st i en paket så det räcker ett tag.

Receptet på skådebrödet har jag hemma (sitter och hemlig-bloggar på jobbet nu ett par minuter medan det är paus)
Jag kanske kan maila dig det?

Kram
Mia

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan ! Innom og nyter litt av din vakre verden....og det huset som skal rives, åhhh tenk å få vært der og kjøpt med seg vakre bygningsdeler...

Ha en flott helg.
Klem

n o r d i n g å r d e n sa...

Va härligt med såna bra lördagstider, det är ju då folk vill handla! Men nu måste jag säga, först ditt makalöst vackra hem och sin din kompis sommar(?!)hus, helt otroligt fint! Man kan ju glo ihjäl sig om och om igen, så mycket fint, ute som inne och jag såg er alla, inkl dig på kalaset: ) Så mysigt, hälsa henne det om hon inte läser det här! Hösthälsn fr Dalarna/Mari.