24 februari 2008

Fina detaljer

Fin ide att klippa fina mönster och sätta på fönstren, man kan säkert ta gammla virkade dukar också som ofta är fantastiskt vackra.

5 kommentarer:

Pia..... sa...

Hej snyggt..har du så fina fönster inne hos dej...toppen att du "håller " en skärbräda...(priset?)tycker de är väldigt fina...håller på att måla en halvgammal spegel..målar den på lantlifsannets vis..blir det inte som jag tänkt mej ska jag måla på Majalenas vis eller Mats kanske jag ska säga..väntar på att jag ska få komma hem till dom på studiebesök:) de har målat en hel del möbler med vslip med lite kimrök i..har inte fått tag i kimrök än så..men sen ska det bli den där fina vitgråa färgen som jag tycker är sååå fin...ha en härlig och gooo söndag...PIA

Karin Krut sa...

OOh ja vilken härligt söt ide med spets i fönstren :) Nu har jag varit inne och kollat på butikens hemsida och jag vill ha.. eh.. typ allt :)Jag mailar dig med mina önskningar ;)
Ha en skön söndag
Kram karin

johanna sa...

Hej
vad roligt att det funkar...såg att min länkning till dig inte var där,så jag länkar dig på nytt=)
Men vad mycket fint du visar!!!
Kraaam

Marie sa...

Vilken helt ljuvlig bild och vilken bra idé!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

MormorRuthsAnn sa...

Vad vackert, skirt och fint! Och vad kul att det går att kommentera här hos dig nu! Du visar mycket fint här på din sida, är riktigt nyfiken på besök i din butik...får bli en utflykt nå´n dag!
Hoppas att det är ok, jag har länkat dig?
Ha det gott!
Ann