23 februari 2008

Nu har helgen börjat!

Här kommer en bild från hallen upp mot övervåningen.Som ni kanske har sett har jag mycket timmerväggar i mitt hus! huset har gått i arv i familjen sedan 1600-talet, så det är riktigt gammalt. Lampan av spets är min absoluta favorit lampa lika vacker tänd som släckt.
Den såldes av madam stoltz, första året de var med på formex tyvärr så har de slutat att tillverka den, >Ställningen i lampan är av fil de fer.

5 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint du har det..alla detaljer o allt !
Och lampan,den var verkligen fin !
Ha det så bra Kram Anette

Pia..... sa...

Hej jisses...nu blir jag eld och lågor..du skrev att du bestält lika saker som Anette visade....skärbrädan som jag skulle vilja ha ..har tänkt på om jag skulle be Aenette...men du ...nu.hållerdu på en sån till mej...:) och lampan så fin den var..vilket vackert hem inbjudjande där med den lampan och en sån där urna....ha en fin solig (vår) lördag..de sa på tv4 att nu är nog våren här...:)...PIA

EVA AGNES sa...

Väldigt vacker lampa. Likaså gården du bor i. Tänk att bo på ett ställe som gått i arv inom familjen sedan 1600-talet. Enormt när ma fattar vidden av det.
Kramar Eva Agnes

Mamma Millan sa...

hej , ny hos dug...viket vackert hus du har.....

Have lovely weekend!!!
♥Kram Millan♥

Kannor och karaffer sa...

Åh vilket arv sen - underbara hus. Och vilka enorma kottar du har i fönstret - var kan man köpa dom .....vill också ha sådana ?

Underbar blogg - kommer gärna tillbaka!

:-) Ann